Tre-Lyng debat

Tre-Lyng debat

Grib "pennen"

Her har du mulighed for at give din mening til kende og deltage i debatten. Tips og gode idéer, ros og kritik.
Og har du idéer til ny emner, vi skal tage fat på at diskutere, så send en mail til bestyrelsen. Du kan også maile direkte til bestyrelsen, hvis det er noget, der ikke vedrører andre: post@tre-lyng.dk.
Du behøver ikke at logge ind for at skrive indlæg.

Indklipning

VejenePosted by Ole Schmidt Sun, May 03, 2009 14:33:01

Indklipning

Som lovet på generalforsamlingen kommer her en kategori om emnet indklipning.

Træer og buske vokser og vokser og som alle kan se også ud på vejene. Helt konkret skal der være klippet helt ind til den del af grunden der Ikke er udlagt til vej/rabat. Altså hverken sten, buske eller udragende træer må komme derud. Skellet fremgår af matrikkelkortet, men mange kan "nøjes" med at følge bagsiden af elkassen. Den står i skellet

"Den lille grønne" som alle får tilsendt fra kommunen indeholder også anvisning på denne vedligeholdelse.

Bestyrelsen og undertegnede vil hen over sommeren følge situationen og vil derefter overveje hvorledes vi kan nå folk, der ikke har fået det gjort.

Kommentarer?

Mvh

Ole Schmidt

  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Td Fri, June 24, 2016 20:38:05

Jeg vil bare spørge om bredden på Mælkevejen skal være 5 mtr. fra bagsiden af elskab til skel overfor. Så har vores overforbo et problem. Stor respekt for jeres initiativ og arbejde - det er under al kritik med både indklip og højde klip. Mvh Td

Posted by Ingerlise Berntsen Sun, June 26, 2011 10:49:29

Ikke nok med at der ikke bliver klippet ind, nu gider man heller ikke klippe rabatterne. Der ser forfærdeligt ud mange steder. Brændenælder og alskens ukrudt vokser lystigt.

Posted by Ole Schmidt Mon, September 28, 2009 14:26:41

Hej Norup

Hjemme fra ferie kan jeg bekræfte, at dette sving indgår i udpegning af dårlige klippere. Når grøfteoprensning er på skinner bliver denne indklipningsoperation næste opgave. Tak for dit indlæg

Mvh

Ole

Posted by Norup Sat, August 15, 2009 16:03:33

Har netop modtaget brev: Indklipning, juli 2009.

Meget fint det I udfører. Må jeg nævne en meget tiltrænkt indklipning: 90 gr. svinget på Alleen i øst enden.

Vi har været tæt på sammenstød mange gange, der er ikke plads til 2 biler.

Posted by Ole Schmidt Thu, July 23, 2009 09:58:56

Kære Noldus

Tak for mail. Bestyrelsen har på mødet 19 juli besluttet at iværksætte henvendelse til kommunen med til en start ca 10 dårligere indklippere. Vi vil løbende orientere om udviklingen.

Mvh

Ole Schmidt

Posted by B.Noldus Fri, July 17, 2009 08:37:52

Jeres pæne brev rykker ikke en dyt. Det er de samme, som ikke ordner med indklip. Nogle nænner ligeffrem ikke at klippe i deres pæne træer, som går langt ud over skellet og hindrer udsyn. Det ses tydeligt på Kristinevej. De fleste hjørner hindrer udsyn. En ulykke eller brand får da uoverskuelige konsekvenser, når der er så ufremkommeligt.