Tre-Lyng debat

Tre-Lyng debat

Grib "pennen"

Her har du mulighed for at give din mening til kende og deltage i debatten. Tips og gode idéer, ros og kritik.
Og har du idéer til ny emner, vi skal tage fat på at diskutere, så send en mail til bestyrelsen. Du kan også maile direkte til bestyrelsen, hvis det er noget, der ikke vedrører andre: post@tre-lyng.dk.
Du behøver ikke at logge ind for at skrive indlæg.

Dagrenovationen

DagrenovationenPosted by Gorm Grove Sat, April 18, 2009 11:10:37

Vi har fået ny renovationsordning. Det gamle skraldestativ kan stilles til storskrald, hvis du ikke kan finde på noget at bruge det til.

Men hvordan fungerer den nye ordning så? Det er vigtigt, at vi i bestyrelsen får tilbagemeldinger, hvis der er problemer, så vi kan tage fat i dem.

Du kan skrive din kommentar her.

Vh. Gorm Grove

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by PalleLouw Tue, April 29, 2014 10:02:13

Efterårsstormene har øget behov for bortskaffelse af haveaffald, især kvas. Kommunens affaldsordning, herunder storskrald er jo ikke nok. Kan vi arrangere en fælles bortskaffelse af kvas?
Jeg bor på en koteletgrund, og kan ikke lægge mange kubikmeter ud til grundens afgrænsning mod vejen uden enten at bruge nabogrunden eller spærre min og naboens indkørsel. Derfor kvas på min egen grund, som kommunen jo ikke henter.

Posted by Ingerlise Berntsen Thu, June 13, 2013 15:31:52

Goddag allesammen. Denne kommentar for at fortælle feriegæster, håndværkere m.fl. at dåser, flasker, pizzabakker mm skal lægges i affaldscontainerne og ikke smides ved avis/reklame containerne. Idag fandt jeg ikke mindre end 3 sække på Højby Lyngvej. Hvis i har håndværkere eller feriegæster, så giv dem et praj. Tak