Tre-Lyng debat

Tre-Lyng debat

Grib "pennen"

Her har du mulighed for at give din mening til kende og deltage i debatten. Tips og gode idéer, ros og kritik.
Og har du idéer til ny emner, vi skal tage fat på at diskutere, så send en mail til bestyrelsen. Du kan også maile direkte til bestyrelsen, hvis det er noget, der ikke vedrører andre: post@tre-lyng.dk.
Du behøver ikke at logge ind for at skrive indlæg.

Støvbinding

VejenePosted by Ole Schmidt Sun, January 11, 2009 14:00:54

Kære grundejere

Sidste år kom jeg lidt sent ud med støvbinding, så hermed lidt om planerne for i år.

Støvbinding er en dyr foranstaltning idet en fuld støvbinding på primærvejene (5,5 km) koster ca 25.000,00 incl moms. Derfor bliver den ikke kørt ud på en given dato, men når sommeren og vejrprofeterne indikerer tørke.

Vi påregner i år at undlade støvbinding på Månestien og Mælkevejen, da der er kørt skærver på, og de dæmper støvet meget.

Grundejere på særligt udsatte steder på primærvejene, på sekundærvejene eller blot med et behov der melder sig før andres, vil kunne afhente støvbindingsmidlet i sække hos formanden Højby Lyngvej nr 49. En sækfuld rækker til en normalgrunds vejstykke.

Alle ønskes god sommer og bestyrelsen ser gerne lidt tørke ikke mindst i de klassiske ferieperioder heroppe i vores vidunderlige område.

Ole Schmidt

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lars Toftegaard Mon, March 12, 2018 23:12:56

Tror det er håbløst at forsøge at etablere samt holde almindelige grusveje. De bliver åberbart ikke anlagt korrekt da vandet ikke løber af men samles og hurtigt bliver til store huller. Jeg har forsøgt at bruge noget af det stabiltgrus som blev lagt til os men effekten holder ikke længe. Jeg er sikker på at asfalt er alt for dyrt (vi har vel omkring 6,5km primærveje) men jeg synes småsten (ala 16-32mm nøddesten eller billigere alternativer) kunne være et ganske udemærket alternativ. Det kan være det af financielle årsager skal ske over nogle år men vi bruger jo alligevel i omegnen af 100.000kr om året på lappeløsninger som ikke er reelle løsninger på problemet så investeringen er vel snart tjent ind igen.

Mvh,
Lars Toftegaard

Posted by Gert Tønnesen Thu, February 22, 2018 17:56:34

Som jo alle er bekendt med er vejene dette år I en meget sørgelig forfatning. Det kunne måske være en god ide at få dette løst en gang for alle - besøg dette link: http://www.landligger.dk/sandet/Artikler/Grusvejene/tabid/362/Default.aspx

Med venlig hilsen
Gert TønnesenPosted by Arne Berntsen Sat, February 17, 2018 18:08:23

Blot en lille kommentar til dit indlæg Erik Huusom. Det er desværre som at slå i en dyne, at få rettet op på vore vejes tilstand. Der er ikke lydhørhed nok fra bestyrelsens side, selvom de er valgt til at varetage vores interesser. Vi har mange gange henvendt os til bestyrelsen og fået den samme snak om at så har det regnet meget, så er det frostvejr. I Sverige og Norge har man også grusveje uden de problemer, vi har i Tre-Lyngs område. Man må simpelthen hyre en entreprenør, der har forstand på det. Det er muligt det vil koste mere, men så må man opkræve en ekstraordinær kontingent. Det er ikke holdbart som det er nu.
Venlig hilsen
Arne Berntsen
Gisselfeldvej 13Posted by Erik Huusom Mon, January 08, 2018 15:56:20

Undertegnede der har fuldmagt for Inger Gohr, Greigavej 1.
Vedr. hullerne i Matolievej og Kristinevej, syntes Vi at det er for dårligt med alle de huller, hvorfor får i ikke revet vejene op, og lægger grus på, og derefter tromler dem,
eller kontraherer med et asfaltfirma,om at lave det??om ikke andet så må i jo sætte kontigentet op, med de veje skulde man tro vi skrev 1918 og ikke 2018,
Jeg tror at vedkommende der har kontrakten med at rive vejene, griner godt og grundigt af Jer,for det må være let tjente penge Han får, ved kun at skulde rive dem
over, Men er det ikke fordi at der ikke bor nogen af Bestyrelsen, på disse veje, at der ikke sker noget, Vi håber at dette bliver taget til efterretning,så der sker noget med
disse Primærveje, gerne så hurtigt som muligt
Venlig Hilsen
På Inger Gohrs vegne
Erik Huusom
sehuusom@outlook.dk
Posted by Gert Tønnesen Sat, February 27, 2016 19:05:03

27.02.16

Vedligeholdelse af primærveje.

Nu er foråret jo på vej med øget trafik på vor veje. Jeg har ikke oplevet før i den tid vi har haft sommerhus, at især Havebovej og tildels Allen er i så dårlig stand. Jeg kan frygte at der sker rigtig farlige situationer for cyklister med de dybe huller - nogle over 20 cm - (hvem har ansvaret?) for ikke at at tale om skader på biler selvom der køres meget langsomt. Jeg vil defor opfordre foreningen til at ompriortere de midler vi har til rådighed eller måske opkræve et større bidrag med det formål at forbedre forholdende på vejene.

Jeg håber dette vil blive taget op på næst kommende generalforsamling.

Med venlig hilsen

Gert Tønnesen

Gisselfeldvej 6