Tre-Lyng debat

Tre-Lyng debat

Grib "pennen"

Her har du mulighed for at give din mening til kende og deltage i debatten. Tips og gode idéer, ros og kritik.
Og har du idéer til ny emner, vi skal tage fat på at diskutere, så send en mail til bestyrelsen. Du kan også maile direkte til bestyrelsen, hvis det er noget, der ikke vedrører andre: post@tre-lyng.dk.
Du behøver ikke at logge ind for at skrive indlæg.

Støvbinding

VejenePosted by Ole Schmidt Sun, January 11, 2009 14:00:54

Kære grundejere

Sidste år kom jeg lidt sent ud med støvbinding, så hermed lidt om planerne for i år.

Støvbinding er en dyr foranstaltning idet en fuld støvbinding på primærvejene (5,5 km) koster ca 25.000,00 incl moms. Derfor bliver den ikke kørt ud på en given dato, men når sommeren og vejrprofeterne indikerer tørke.

Vi påregner i år at undlade støvbinding på Månestien og Mælkevejen, da der er kørt skærver på, og de dæmper støvet meget.

Grundejere på særligt udsatte steder på primærvejene, på sekundærvejene eller blot med et behov der melder sig før andres, vil kunne afhente støvbindingsmidlet i sække hos formanden Højby Lyngvej nr 49. En sækfuld rækker til en normalgrunds vejstykke.

Alle ønskes god sommer og bestyrelsen ser gerne lidt tørke ikke mindst i de klassiske ferieperioder heroppe i vores vidunderlige område.

Ole Schmidt

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gert Tønnesen Sat, February 27, 2016 19:05:03

27.02.16

Vedligeholdelse af primærveje.

Nu er foråret jo på vej med øget trafik på vor veje. Jeg har ikke oplevet før i den tid vi har haft sommerhus, at især Havebovej og tildels Allen er i så dårlig stand. Jeg kan frygte at der sker rigtig farlige situationer for cyklister med de dybe huller - nogle over 20 cm - (hvem har ansvaret?) for ikke at at tale om skader på biler selvom der køres meget langsomt. Jeg vil defor opfordre foreningen til at ompriortere de midler vi har til rådighed eller måske opkræve et større bidrag med det formål at forbedre forholdende på vejene.

Jeg håber dette vil blive taget op på næst kommende generalforsamling.

Med venlig hilsen

Gert Tønnesen

Gisselfeldvej 6