Tre-Lyng debat

Tre-Lyng debat

Grib "pennen"

Her har du mulighed for at give din mening til kende og deltage i debatten. Tips og gode idéer, ros og kritik.
Og har du idéer til ny emner, vi skal tage fat på at diskutere, så send en mail til bestyrelsen. Du kan også maile direkte til bestyrelsen, hvis det er noget, der ikke vedrører andre: post@tre-lyng.dk.
Du behøver ikke at logge ind for at skrive indlæg.

Indklipning

VejenePosted by Ole Schmidt Sun, May 03, 2009 14:33:01

Indklipning

Som lovet på generalforsamlingen kommer her en kategori om emnet indklipning.

Træer og buske vokser og vokser og som alle kan se også ud på vejene. Helt konkret skal der være klippet helt ind til den del af grunden der Ikke er udlagt til vej/rabat. Altså hverken sten, buske eller udragende træer må komme derud. Skellet fremgår af matrikkelkortet, men mange kan "nøjes" med at følge bagsiden af elkassen. Den står i skellet

"Den lille grønne" som alle får tilsendt fra kommunen indeholder også anvisning på denne vedligeholdelse.

Bestyrelsen og undertegnede vil hen over sommeren følge situationen og vil derefter overveje hvorledes vi kan nå folk, der ikke har fået det gjort.

Kommentarer?

Mvh

Ole Schmidt

  • Comments(6)//blog.tre-lyng.dk/#post4

Støvbinding

VejenePosted by Ole Schmidt Sun, January 11, 2009 14:00:54

Kære grundejere

Sidste år kom jeg lidt sent ud med støvbinding, så hermed lidt om planerne for i år.

Støvbinding er en dyr foranstaltning idet en fuld støvbinding på primærvejene (5,5 km) koster ca 25.000,00 incl moms. Derfor bliver den ikke kørt ud på en given dato, men når sommeren og vejrprofeterne indikerer tørke.

Vi påregner i år at undlade støvbinding på Månestien og Mælkevejen, da der er kørt skærver på, og de dæmper støvet meget.

Grundejere på særligt udsatte steder på primærvejene, på sekundærvejene eller blot med et behov der melder sig før andres, vil kunne afhente støvbindingsmidlet i sække hos formanden Højby Lyngvej nr 49. En sækfuld rækker til en normalgrunds vejstykke.

Alle ønskes god sommer og bestyrelsen ser gerne lidt tørke ikke mindst i de klassiske ferieperioder heroppe i vores vidunderlige område.

Ole Schmidt

  • Comments(5)//blog.tre-lyng.dk/#post2